Terug naar 1969

Oudholland is opgericht in 1969 en begon met het verkopen van kasten en later ook bureaus en andere meubilair. We kregen de kans om de fabricage over te nemen en produceerden meubilair tot 1980. Daarna gingen we verder als handelsonderneming. In de jaren daarna legden we de focus meer op de combinatie van product en advies. Een mix waarmee we onze klanten volledig kunnen ontzorgen. Vandaag de dag realiseren we voor bedrijven de mooiste kantoorinrichtingen waarbij wij op elk aspect meedenken met de klant. Goed doordachte kantoorinrichtingen die bijdragen aan de doelen van een bedrijf.

Klein team, groot resultaat

Bij Oudholland weet u altijd met wie u zaken doet. We zijn een klein team van ervaren specialisten dat dagelijks met veel plezier voor u aan de slag gaat vanuit ons kantoor in Elburg. We leggen de lat hoog en geen uitdaging is ons te groot. Onze medewerkers zetten continu een stap extra om het beste resultaat voor uw bedrijf en medewerkers te bereiken. We zijn betrokken bij u als klant en doen er alles aan om u blij te maken. Of u nou meubilair bestelt, een werkplekonderzoek laat uitvoeren of de volledige projectinrichting aan ons overlaat; elke klant krijgt van ons de aandacht die hij of zij verdient.

Showroom

Onze showroom in Elburg (De Rietkraag 5) is de ideale plek voor u om inspiratie en idee├źn op te doen voor uw nieuwe werkomgeving. Hier kunt u een greep uit ons assortiment bewonderen en testen. Ook kunt u ons stalenmateriaal bekijken. Bent u benieuwd naar ons kantoormeubilair? Kom gerust langs en wandel door 400 m2 aan bureaus, bureaustoelen, kasten, ladeblokken, magazijnstellingen, lounge meubilair, vergadertafels, barkrukken en nog veel meer. Onze showroom is dagelijks geopend tijdens kantooruren. Welkom!