Projectinrichting

Heeft u een nieuw kantoor of wilt u uw bestaande kantoor vernieuwen? Projectinrichting door Oudholland helpt u om een zo efficiƫnt mogelijke indeling te maken. We realiseren een optimale werkomgeving die uw bedrijfsdoelen ten goede komt. Een plek waar uw medewerkers prettig kunnen werken en die aansluit bij de stijl van het bedrijf.

bureauhanze

Interne verhuizingen

Zit er een interne verhuizing aan te komen? Ook dan staat Oudholland voor u klaar om te helpen bij de verhuizing en inrichting van de ruimtes. Wij denken graag met u mee hoe u de verhuizing zo efficiƫnt mogelijk kunt laten verlopen en hoe u de ruimte(s) kunt indelen.

Bezorging en installatie

Heeft u meubels besteld in onze webshop? Dankzij onze eigen bezorgservice bent u verzekerd van een snelle en persoonlijke bezorging. Het installeren van het meubilair nemen we ook voor u uit handen. We zorgen dat het meubilair op de juiste plek komt te staan en klaar is voor gebruik.

Werkplekonderzoek

Zijn medewerkers binnen uw bedrijf niet tevreden met hun werkplek? Ervaren ze rug- of nekklachten? Een werkplekonderzoek geeft u inzicht in hoe u de werkplek aangenamer kunt maken voor uw personeel. Daarbij speelt de actuele Arbowetgeving een belangrijke rol. Maakt uw personeel wel op de juiste manier gebruik van het kantoormeubilair? Of is de kwaliteit van het meubilair niet voldoende? Wij beoordelen het huidige kantoormeubilair en geven ergonomische adviezen afgestemd op de individuele gebruikers.

Gebruikersinstructie

Bij de aanschaf van nieuw kantoormeubilair is het belangrijk dat iedereen weet hoe ze er zo optimaal mogelijk gebruik van kunnen maken. Vaak weten medewerkers niet welke mogelijkheden een bureaustoel of elektrisch bureau heeft. In de gevallen dat ze het wel weten, wordt er niet voldoende gebruik van gemaakt. Maakt u bijvoorbeeld wel regelmatig gebruik van uw zit-sta bureau? Met een gebruikersinstructie benadrukken we de voordelen van het meubilair en leggen we uit hoe ze te bedienen zijn. Dat maakt de kans op effectief gebruik vele malen groter.

Onderhoudsinstructie

Net zo belangrijk als een gebruikersinstructie is een onderhoudsinstructie. U wilt tenslotte jaren vooruit met uw nieuwe kantoormeubilair. Of u nou de volledige projectinrichting door ons laat uitvoeren of u bestelt direct nieuwe meubels in onze webshop, een onderhoudsinstructie geven we graag als extra service. Wij leggen per type materiaal uit hoe u het kunt verzorgen om het mooi te houden.

Naar de webshop

Herstoffering meubilair

Waarom nieuw meubilair kopen als uw bestaande meubilair nog prima functioneert? Goed kantoormeubilair gaat jaren mee en slijt bijna niet. Bent u uitgekeken op het meubilair vanwege de kleur of stof? Kies voor een duurzame oplossing en laat uw meubilair door ons herstofferen.

Specialistische reiniging

Ook bieden wij de mogelijkheid om bestaand kantoormeubilair te reinigen. Na een specialistische reiniging heeft u weer een tijd plezier van uw meubilair.

Afvoeren oud meubilair

Bestelt u nieuw kantoormeubilair bij ons? Dan voeren wij graag uw oude meubilair af voor recycling. Zo zorgen we ervoor dat het oude meubilair op een goede plek terecht komt en heeft u er verder geen omkijken naar.