Inventarisatie

Om een goed beeld te krijgen van het project komen we graag bij u langs. We inventariseren de ruimte om te kijken welke mogelijkheden er zijn. Op basis van gesprekken met u inventariseren we waar behoefte aan is. Hoeveel werkplekken wilt u? Hoeveel opbergruimte wenst u? Zijn er aparte vergaderruimtes of werkruimtes nodig? Wat is uw budget?

Heeft u al bestaand meubilair en wilt u weten of dit herbruikbaar is? Ook dat kunnen we voor u beoordelen. Het herstofferen van bureaustoelen is bijvoorbeeld een mooie en duurzame manier om met bestaand meubilair toch een geheel nieuwe stijl te creƫren. Is het meubilair niet herbruikbaar? Dan voeren we het voor u af voor recycling.

Voorstel

Nadat we met u in gesprek zijn geweest en de inhoud hebben doorgenomen, maken we een voorstel. In dit voorstel leest u welke mogelijkheden u heeft voor de (her)inrichting van uw kantoor of bedrijfsruimte. Ook maken wij het financiƫle plaatje van de projectinrichting voor u inzichtelijk. Zo weet u wat de mogelijkheden zijn en wat u aan kosten kunt verwachten.

Ontwerp

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan gaan we aan de slag met het ontwerp. We maken een tekening van de betreffende ruimte met de gewenste indeling. In de eerste tekening laten we alle onderdelen in het wit. Dit doen we bewust om u meer ruimtelijk inzicht te geven. Vervolgens werken we een tweede tekening uit waarin we kleuren toepassen. Met dit ontwerp krijgt u meer gevoel bij de stijl van uw nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte.

Realisatie en oplevering

We gaan aan de slag met de realisatie van uw nieuwe kantoor of bedrijfsruimte. Van de vloer tot de wanden, we verzorgen het totaalplaatje. Al het kantoormeubilair installeren we zelf. Na de realisatie nemen we de projectinrichting samen met u door om te kijken of alles naar wens is opgeleverd.

Service

Na de oplevering kunt u rekenen op onze vertrouwde service. Denk daarbij aan een gebruikersinstructie van het nieuwe kantoormeubilair. Ook leggen we uit hoe u het meubilair dient te onderhouden om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Heeft u na de oplevering problemen met een kantoormeubel? Uiteraard staan wij dan voor u klaar om de problemen op te lossen.

In onze webshop