Gratis levering en montage

Geen onverwachte extra kosten Oudholland levert bestellingen vanaf € 250,00 netto orderwaarde GRATIS middels onze eigen mensen en eigen transportdienst door geheel Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden. Slechts in gevallen waarbij wij een externe vervoerder moeten inschakelen, zullen extra kosten gerekend worden aan de klant. Uiteraard gaat dit in overleg met de klant. Onder de gratis levering valt ook het gebruiksklaar opstellen van het meubilair, en het afvoeren van de verpakkingsmaterialen. Ook worden alle bureaustoelen gemonteerd en dus gebruiksklaar geleverd.  

Magazijnstellingen worden ten alle tijden ongemonteerd geleverd!

(Optioneel is montage door ons mogelijk op basis van uurloon en nacalculatie) Oudholland neemt vooraf levering telefonisch contact met u op, om een levering afspraak te maken. In overleg kunnen wij u ook een half uur voorafgaand aan de levering bellen.  

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Gegarandeerd kwaliteit voor uw geld De producten van Oudholland zijn uitsluitend hoogwaardige producten. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct voor een eerlijke prijs.  

Snelle levering

Vandaag besteld, snel geleverd Veel van onze producten worden uit voorraad geleverd en door onze eigen transportdienst. Wij kunnen dan ook dit binnen 2 à 3 werkweken bij u uitleveren tenzij anders met u overeengekomen. Uitgezonderd zijn de producten waarbij een afwijkende levertijd is vermeld.

Groot assortiment

Altijd een product dat aan uw wensen voldoet Oudholland beschikt over een groot magazijn met een vloeroppervlakte van circa 2000 m2. Hierdoor hebben wij vele artikelen ruim op voorraad. Er is altijd wel een product dat aan uw wensen voldoet!

Vijf jaar garantie

Uw recht op een deugdelijk product Op alle producten van Oudholland krijg u standaard 5 jaar garantie. Mocht de garantie uitgebreid worden door de fabrikant, dan zijn die voorwaarden van toepassing.

Thuiswerkplekken

Voor thuiswerkplekken hanteren wij ook de bovenstaande voorwaarden. Er zijn dus geen kosten die we in rekening brengen voor het afleveren en vakkundig installeren en gebruiksklaar opstellen van uw thuiswerkplek.