Kantoormeubelen bestellen bij Oudholland

  • Groot assortiment, meer dan 2500 producten
  • Snelle levertijd en service
  • Kantoormeubilair altijd gemonteerd geleverd
  • Vrijblijvend en gratis advies
  • Gratis* geleverd door heel NL, vaste wal

Meubels klein kantoor

Bij een klein kantoor inrichten zijn de afmetingen van meubels van cruciaal belang. We kijken naar de indeling en afmeting van de ruimte en zorgen dat daar de juiste afmeting bureau, bureaustoel, vergadertafel en kasten in komen te staan.

Wanden klein kantoor

Het klinkt wat vreemd, maar bij een klein kantoor inrichten zijn wanden erg praktisch. Het is slim om tegen de wanden op te werken. Zo kunnen we hoge kasten tegen de wanden zetten of boven je werkplek plaatsen. Zo creëer je veel opslag bij een klein kantoor inrichten.

Kleur en licht bij een klein kantoor inrichten

Lichte kleuren in het interieur versterken het daglicht in een klein kantoor. Donkere kleuren absorberen licht en lichte kleuren reflecteren. Krijg je dus ‘s middags een straaltje zon dan zullen de lichte wanden en meubels dit nog eens extra versterken. Daar houden we rekening mee bij een klein kantoor inrichten.

Klein kantoor inrichten?

Werkt u met meerdere collega’s in een klein kantoor? Dan is akoestiek ook een belangrijk onderdeel bij het inrichten. Wanneer de verstaanbaarheid van spraak in een ruimte door holle klank of vervelende reflecties ernstig te wensen overlaat, vormen akoestische panelen de meest effectieve oplossing. Uw boodschap komt weer goed over en het klimaat van rust keert terug in het kleine kantoor.